Menu 
Högtrycksslangar

Stålwireflätat gummislang

  • Upp till tre flätade stålwireinlägg
  • Temperaturområde från -50°C till +135°C
  • Arbetstryck upp till 500 bar
  • En väldigt flexibel slangtyp som passar de flesta hydrauliska applikationer. 

Mutlispirallindad gummislang

  • Upp till sex spirallindade stålwireinlägg
  • Temperaturområde från -40°C till +121°C
  • Arbetstryck upp till 420 bar
  • Speciellt anpassad för höga tryck i kombination med höga impulser.
  • MSHA certifierade

Se produkterna i vår WEBSHOP, klicka HÄR.

BRIDGESTONE Hydraulslangar

Vårt sortiment från Bridgstone riktar sig till applikationer med extrema krav på en slitstark och flexibel högtrycksslang. Detta är en hydraulslang som tål tuffa tag. Typiska användningsområde är skogsindustrin med stiftade BSP, JIC kopplingar eller gruvindustrin med staple-kopplingar. Till samtliga modeller kan vi erbjuda våra kunder ett skalfritt kopplingssystem.

Bridgestone 4ST

En slang som överträffar EN 856 4SH för arbetstryck upp till 350bar. Dimension från 5/8” till 2”. Mycket flexibel 4 wire hydraulslang för mineraloljor, miljöoljor, vatten-olja emulsion, vatten och polyglykol baserade oljor. Slangen har ett extra slitstarkt ytterhölje och är MSHA klassad.

Kopplingar: One-Piece No-Skive eller skalfri standard koppling.

Bridgestone 4ST+

En slang som överträffar SAE 100 R15 för arbetstryck upp till 420bar. Dimension från ½” till 1”. Extremt flexibel 4 wire hydraulslang för mineraloljor, miljöoljor, vatten-olja emulsion, vatten och polyglykol baserade oljor. Slangen har ett extra slitstarkt ytterhölje och är MSHA klassad.

Kopplingar: One-Piece No-Skive eller skalfri standard koppling.

Bridgestone 6ST

En slang som överträffar SAE 100 R15 för arbetstryck upp till 420bar. Dimension från 1 ¼” till 2”. Mycket flexibel 6 wire hydraulslang för mineraloljor, miljöoljor, vatten-olja emulsion, vatten och polyglykol baserade oljor. Slangen har ett extra slitstarkt ytterhölje och är MSHA klassad.

Kopplingar: One-Piece No-Skive eller interlock.

FlexIT Hydraulslangar

Vår FlexIT hydraulslang är en mjuk, smidig och slitstark slang som lämpar sig för de flesta applikationer, dimensioner från 3/16” ända upp till 3”. Till samtliga modeller kan vi erbjuda skalfria kopplingslösningar i vanligt utförande eller i One-Piece utförande.